
Váš nákupný košík je prázdny
TIP: Doplníme bylinkami.
Kuskus zalejeme horúcim vývarom a zakryjeme. Necháme 10-15 minút napučať.
V miske vymiešame citrónovú šťavu s trstinovým cukrom a pomaličky prilievame olivový olej. Vytvoríme dresing – mal by mať konzistenciu emulzie.
Zeleninu (cibuľu, papriku, paradajky, uhorky, olivy) očistíme a nakrájame na malé kúsky. Zeleninu dáme do misy a premiešame s citrónovým dresingom. Pridáme soľ a korenie.
Huby očistíme papierovou utierkou, do každého klobúčika vložíme kúsok masla a celé ich ugrilujeme alebo upečieme v rúre.
Ryby zbavíme šupín. Očistíme a cez chrbát vykostíme (na chrbte pozdĺžne rozrežeme, vyberieme, alebo vystrihneme chrbtovú kosť). Osolíme, okoreníme, potrieme olejom (môžeme naplniť bylinkami, citrónom a maslom) a dáme upiecť alebo grilovať.